• Fraktfritt på köp över 400 kr | Ingen fakturaavgift
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar

Om oss


Dekorplastbutiken.se är en e-butik specialiserad på just dekorplast. Hos oss hittar du fler storlekar, färger och mönster än hos någon annan! Vi har också en unik Nöjd-kund-garanti så att du alltid kan känna dig helt trygg när du handlar hos oss. Vi erbjuder perfekta varor till vettiga priser och är stolta över att vara det enkla, billiga och trygga alternativet för både privatpersoner och företag när det gäller dekorplast.

Dekorplastbutiken.se är en ung webbutik, men vi som driver den har över 10 års erfarenhet av att driva butik på nätet. Vi innehar självklart både F-skattsedel, är momsregistrerade och saknar alla former av negativa anmärkningar. Du kan därför känna dig helt trygg när du handlar av oss!

Vi har vårt säte i Helsingborg där vi har lager, kontor och en enkel hämt-butik. Våra lokaler är helt nybyggda och ligger på området Väla Södra (strax bredvid NetOnNet). Här kan kunder som finns i närheten kika på produkterna, inspireras, få tips & råd samt självklart hämta upp och betala gjorda beställningar. Vi är normalt på plats alla vardagar, men ring gärna innan för ibland är vi ute på kundbesök och andra ärenden.

Kramar till alla våra härliga besökare!


Daniel                  Tina