• Fraktfritt på köp över 400 kr | Ingen fakturaavgift
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar

NÖJD-KUND-GARANTI


Vi säljer dekorplast till väldigt många kunder och vet att våra produkter håller högsta kvalitet. När du handlar av oss vill vi att du ska känna dig helt trygg och lämnar därför en riktig garanti för att du ska bli nöjd. Om dekorplasten av någon anledning inte fungerar som vi beskrivit den, så skickar vi en ny eller betalar tillbaka pengarna.

Om du vill utnyttja denna garanti, så kontaktar du vår kundtjänst. Har det blivit något fel när du monterade produkten kan vi i många fall faktiskt lösa det med hjälp av goda råd & erfarenheter men felhantering täcks inte av denna garanti.

För att använda dig av garantin så kontaktar du vår kundtjänst som kommer att be  dig att ta ett fotografi på dekorplasten samt skicka detta tillsammans med en beskrivning av vad du är missnöjd med. I de flesta fall kommer vår kundtjänst också att be dig skicka tillbaka dekorplasten till oss tillsammans med uppgift om ditt ordernummer. 

Garantin gäller i upp till till 14 dagar efter att du kunnat tagit emot din dekorplast och inte i de fall ärendet gäller sådant som faktiskt finns korrekt beskrivet för produkten, t.ex. mönster, färg, storlek etc. Garantin gäller inte heller om du själv skurit eller klippt till din dekorplast i fel storlek eller form. Garantin kan utnyttjas en gång per genomfört köp.